| Grand Theft Auto IV | |
|
+7Horox BUFU BlackDog kakashi Smajdak Falcon Red 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Red Godfather
Poèet pøíspìvkù : 838 Bydliště : Hněvotín (near Olomouc) Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Tue Dec 09, 2008 7:46 pm | |
| Ale tak ty si zahraješ, ale jak vidíš - 50% hráčů má s hrou problémy... Jsem rád, že jsem hru hrál na PS3 | |
|
| |
Smajdak Godfather
Poèet pøíspìvkù : 1321 Age : 31 Bydliště : Velké Losiny Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Tue Dec 09, 2008 7:50 pm | |
| jsem rád že sem nevydržel a tu hru z toho Steamu ani nedostahoval ale stejně tu jde o ten krásnej princip toho, že mi prostě Rockstar udělal radost | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Tue Dec 09, 2008 7:52 pm | |
| Ver mí že bys bol spokojný aspoň u mňa, všetko je v poho aj ovládanie- klávesnica a myš všetko funguje a vidím že niektorí ludia nevedia inštalovať, ale môže sa niečo stať ale stačí skontaktovať podporu R*. Lukáš dal dole percento len za inštaláciu ale šak fajn, zrejme súloží minútu inak by ho to to dlhšie asi nebavilo. Ja fakt koho poznám všetkým to ide ako po masle a každý deň sa bavíme o GTA 4. Aj DAV1D čo má COD web a robil dizajn pre BIA web má origo a všetko šlape jak hodinky úplne v poriadku a nie každý tomu dal 5/10 už padli aj 90% ale kašlať čísla o tie nejde. Obrázok si o hre musí spraviť každý sám, skúšal som hru aj na full a sú tam zmeny oproti konzolovej ale také malé, hlavne hustota premávky je väčšia. Ja to rozoberať do detailu nebudem lebo si budeš myslieť že vediem hádku. Ja sa u hry bavím od 3.12. 08 a tiež aj ďalší ludia ktorých poznám. Lukáš tú hru zrejme ani nedohral napísal o mínusoch nezmyselných a odinštaloval. Ale nevediem hádku jasné, hovoril som že v teme GTA IV odpoviem na všetko. |
|
| |
Red Godfather
Poèet pøíspìvkù : 838 Bydliště : Hněvotín (near Olomouc) Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Tue Dec 09, 2008 7:54 pm | |
| Podívej se... Zase tu meleš že si poznal rozdíl mezi konzolovou a PC verí...A teď mi odpověz... Hrál si konzolovou verzi na Full HD TV? | |
|
| |
BlackDog Contabile
Poèet pøíspìvkù : 444 Age : 35 Bydliště : Slovenskoooooo! Registration date : 01. 11. 08
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Tue Dec 09, 2008 7:54 pm | |
| R* vyjeb*l s PCčkarmi to ma podrž to je good Marťas, stále tu dookola melieš že GTA4 si o 2 roky zahrá každý na full ... neviem ale ako ty prosímťa rozmýšľaš? to sa už každý na GTA4 vys*rie a bude hrať GTA5 .... toto je debilný argument že o 2 roky :lol: blbosť jak svet | |
|
| |
Smajdak Godfather
Poèet pøíspìvkù : 1321 Age : 31 Bydliště : Velké Losiny Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Tue Dec 09, 2008 7:56 pm | |
| se ani nedivím pokud to nedohrál já bych takovou zprasverzi taky nechtěl hrát, chudák recenzent z toho teď bude mít noční můry (chudák) | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Tue Dec 09, 2008 8:00 pm | |
| Red ja som videl analýzu grafiky, ktorú robil kamarát ale na to kašlať. Mne ide len o to že v tej recenzií je nezmysel o inštalácií, ak to nemá rád tak nech neinštaluje, čo na tom že to trvá dlhšie, čo na tom že nie každému to ide na full, nesmrtelná hratelnosť sa nevytratí. Je to úplne pdoobná situácia ako v Crysis. Máte to na Low ale hratelnosť sa nevytratí. Red sám vieš že GTA 4 je good moc a takisto je good aj na PC i ked ty by si možno s inštaláciou problém mal neviem lebo často na PC neištaluješ ja už so Securomom mám skúsenosti tak si viem poradiť. Víš sám že treba mať trpezlivosť pri všetkom a keď mu to vadila dlhá inštalácia čo si neurobil kafé alebo ešte lepšie čo sa na to rovno nevykašlal. Je trapné obvinovať za zápor inštaláciu ktorá je v pohode chápeš. |
|
| |
BlackDog Contabile
Poèet pøíspìvkù : 444 Age : 35 Bydliště : Slovenskoooooo! Registration date : 01. 11. 08
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Tue Dec 09, 2008 8:02 pm | |
| Aj tak najlepšie z recky bolo zakončenie: - citace :
- Fuck me?
Fuck you. | |
|
| |
Marek Contabile
Poèet pøíspìvkù : 386 Registration date : 31. 10. 08
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Tue Dec 09, 2008 8:03 pm | |
| - Smajdak napsal:
- se ani nedivím pokud to nedohrál já bych takovou zprasverzi taky nechtěl hrát, chudák recenzent z toho teď bude mít noční můry (chudák)
looooooooooooooooool :lol: ja osobne zatial neplanujem kupit GTA zatial..pockam nejake 2 mesiace a ak budem mat 1 000 SK - cca 300 E prebytocne - tak by som to skusil..... | |
|
| |
Red Godfather
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Tue Dec 09, 2008 8:04 pm | |
| Podivej, Semeňáku, když už jsme u grafiky... Sice je na PC možná lepší grafika než na konzolích...Ale....Ty hraješ na LOW a já na FULL... .. Jo..GTA je good to vím... Ale byly tu i lepší hry.. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Tue Dec 09, 2008 8:06 pm | |
| Ja vám poviem že penazie nebanujem ani nikto koho poznám šak aj San Andreas všetci k tomu dostali. Je vidieť že to bola uponáhlaná recenzia veď to za jedeň den naisnštaloval a odinštaloval. Vôbec neviete o čom točíte vy sami. Inak som v 3 kapistole a som so zradkyňou Mitchelle skutočné meno Kate. Vidíte som daleko a celý čas sa bavím. Ano bavím. |
|
| |
Smajdak Godfather
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Tue Dec 09, 2008 8:06 pm | |
| já jsem taky viděl analízu smradu ponožek po týdnu nošení, ale představ si, když sem si to zkusil sám, smrděli víc, čím to asi bude ? - tím chci říct, že jakákoliv analíza je slušně řečeno k ničemu, když to opravdu nevidíš na té FullHD televizi, ono, pochybuju že by to tvůj monitor přebral v plném rozlišení 1920x1080..... takže nějaký srovnávání grafika PC vs. Grafika konzole je z tvého pohledu úplně mimo mísu | |
|
| |
Marek Contabile
Poèet pøíspìvkù : 386 Registration date : 31. 10. 08
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Tue Dec 09, 2008 8:07 pm | |
| hadajte sa ci je ma GTA lepsiu grafiku na PC omg...jasne ze je to vyrovnane..hadam nie som lolo aby som hladal drobne zmeny.....PC vc PS 0:0...obidvoje su dobre | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Tue Dec 09, 2008 8:13 pm | |
| Hej mali by sme pribrzdiť. Vám povie mejdnu vec. NA PC na maxime je určite rozdiel oproti konzole. Inak ja mám premávku aj detaily na maxime aj rendering higheist len textúry mám Low a čo. Nebudem vyvolávať hádky ale rozdiel medzi výkonom na PC a konzolou je a BIG, ale o tom nebudem s nikým debatovať. Ale vidíte napr. ja si zahrám na full GTA 4 za dva roky a vy sa dočkáte na konzolách skvelej grafiky ako v Crysis v roku 2012 na novej konzole, ale to je na dlhé polemizovanie. Týmto ukončujem debatu že PC verzia GTA 4 podla vás nestojí za nič a že na konzole je to lepšie. Nebudem vyvolávať žiadne spory ale vidieť ako keby ste čakali na recenziu ktorá hru potopí zaujímavé že ste to odomkli, ale nechajte to odomknuté, budem odpovedať na dalsie dotazy určite budú, poradím s optimalizáciu či misiou a tak, napr. som redovi musel cez správu písať jak zavolať taxi ni ked je to odomknuté mozem sa pýtať ja tu. |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Thu Dec 11, 2008 6:28 pm | |
| Len ma neukamenujte že mám 2 príspevky za sebu šak henten je už starý - kód:
-
Šéfredaktor Score ostře zaútočil na konkurenční Level, bůhví z čeho psal NFS a Prince při svém omlouvání, proč oni budou mít recenzi GTA IV s dvouměsíčním zpožděním (dostali ho a měli uzávěrku začátkem minulého týdne, kdy ještě hra ani nešla aktivovat, takže v reálu žádné rozhodování na základě zabugovanosti a čekání na patch).
Ten Modrák ma s*kra pravu leveláci podvodáci šak aj ste videli tú trapnú rečku na hrej len zkritizovali nič vác. Nešla aktivovať ale oni si robá po svojom, že to aj mne nedoplo skor. |
|
| |
CrocHunter Godfather
Poèet pøíspìvkù : 166 Registration date : 07. 12. 08
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Thu Dec 11, 2008 6:32 pm | |
| Co však čekat od (P)Levelu, že? In the Churse a monk protect a Holy book. He smash every one who try to steal the book. He fight for his Holy Score. | |
|
| |
Red Godfather
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Thu Dec 11, 2008 6:34 pm | |
| Mě se ta recka líbila.. Né že bych měl něco proti PC verzi, ale prostě to autor bez zbytečných keců napsal tak , jak to cítí. | |
|
| |
Smajdak Godfather
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Thu Dec 11, 2008 6:37 pm | |
| já se u ní smál ještě hodinu po přečtení | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Thu Dec 11, 2008 6:40 pm | |
| No to sme tu už riešili že ste sa smaili na absolútnych nezmysloch ale to myslím vážne inštalačka aj aktivácia je v pohode a on kritizoval hlavne to....... ale že by Level takto ondil ale neni jediný aj Tiscali si stáhlo hry a bolo prvé a vidím že Level to tiež tak robí. Podvodníci a skôr oni to recenzovali ako keby z konzolovej a PC verzia im bola nesympatická v inštalácii ja recenzentovi skoro ani neverím že ju hral ked tak hodinu a zapisoval chyby. Pirát jeden |
|
| |
Red Godfather
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Thu Dec 11, 2008 6:42 pm | |
| Aneb - pirát o pirátovi ... Bez urážky..Ale nenadávej mu, že je pirát, když sám stahuješ. | |
|
| |
CrocHunter Godfather
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Thu Dec 11, 2008 6:45 pm | |
| Rede, je rozdíl mezi malou rybkou pirátství a pirátem, jehož slovo dokáže trochu ovlivnit tržby. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Thu Dec 11, 2008 6:47 pm | |
| Nj ale redaktor herného časopisu tak to už je pod úroveň a som si na GTA 4 počkal, ale aj tak najviac ma záráža, že na 99% si ju divne zohnali, keď Level čo vychádza zajtra mal uzávierku už dávno že by to tak stihli otestovať pche. Aspoň keby ten Grygar kerý nevie povedať správne ani R nekecal. Hmm Rockstar ani nevie povedať tak ich nemá rád čo už Aby to zakryli tak povedali že najhoršia PC konverzia pritom je OK, ale už dosť ja som sa len chcel vyjadriť k ich podvodu. Viz dalsi dokaz - kód:
-
http://games.tiscali.cz/temp3/scoreomluvagta.gif |
|
| |
DAV1D Občasný návštěvník
Poèet pøíspìvkù : 12 Registration date : 11. 12. 08
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Thu Dec 11, 2008 7:38 pm | |
| Kedze som si precital par bludov o PC verzii neda mi a musim na ne odpovedat. Apacera zdravim a vlastnim originalnu PC verziu z brlohu zakupenu 03.12.2008 o 9:32.
Grafika Konzolova verzia bezala v dost okresanej grafickej podobe, v rozliseni 1280x720, textury medium, rendering (inak povedane Anisotropicke filtrovanie) na low, viewdistance len na 22, modeldetail na 10, cars density okolo 20 tiene tiez na nizkom nastaveni. Tusim ste tam mali aj defaultne zapnuty motion blur efekt, ten sa na PC zapina klavesov "P".
Pre rypalov toto su udaje priamo od R*... Takze tolko k tym vasim srackam o tom, ze na konzolach ste to hrali na FULL... leda tak ve sne, by sa vam tie skatule rozpadli.
Otravna instalacia a ochrana K nej len tolko DVD mam stale v mechanike takze sa o opotrebovanie vobec nebojim a instalacia sa dala tiez zvladnut.
Bugy a zla optimalizacia Ano toto je pravda. Hra zle hospodari s vykonom PC a hlavne so spravou pamate, ked po viac ako hodinke jazdenia po meste sa dostavia efekty cyklickeho zasekavania hry. Toto ma riesit patch.
BEST GAME EVER | |
|
| |
CrocHunter Godfather
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Thu Dec 11, 2008 7:41 pm | |
| Na to aby byla nějaká hra z GTA séria nejlepší hra co kdy byla nesplnuje mnoho mých vizí, ale to je jedno. Je to stále zábava. BTW: Kolikrát se dá věřit přímým a zaručeným údajům od výrobců, který od*ral konverzi? | |
|
| |
Red Godfather
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV Thu Dec 11, 2008 7:42 pm | |
| Hele, když už jsi byl té lásky a ochoty, že jsi se zaregistroval, tak si si mohl přečíst i pravidla. Ale protože jsi tu novej, tak žádný napomenutí nedostaneš.. Tak si jdi rychle přečíst pravidla | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Grand Theft Auto IV | |
| |
|
| |
| Grand Theft Auto IV | |
|