| GRAND THEFT AUTO IV LOST AND DAMNED | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: GRAND THEFT AUTO IV LOST AND DAMNED Mon Feb 02, 2009 6:54 pm | |
| R* sa zasa prekonal, no čo ktomu povedať- supr - kód:
-
http://www.gametv.cz/video-play.php?video=2318&play=1 |
|
| |
Smajdak Godfather
Poèet pøíspìvkù : 1321 Age : 31 Bydliště : Velké Losiny Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: Re: GRAND THEFT AUTO IV LOST AND DAMNED Mon Feb 02, 2009 7:08 pm | |
| že bych byl z toho traileru nějakej hotovej se teda říct nedá.... | |
|
| |
Red Godfather
Poèet pøíspìvkù : 838 Bydliště : Hněvotín (near Olomouc) Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: Re: GRAND THEFT AUTO IV LOST AND DAMNED Mon Feb 02, 2009 7:11 pm | |
| No jo, Semeňáku To je škody, že si to nezahraješ, když to bude jen na Xko | |
|
| |
Pura Spolehlivý uživatel
Poèet pøíspìvkù : 103 Registration date : 24. 01. 09
| Předmět: Re: GRAND THEFT AUTO IV LOST AND DAMNED Mon Feb 02, 2009 7:55 pm | |
| tsss, jenom na xbox. Go home fools :/ | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: GRAND THEFT AUTO IV LOST AND DAMNED Mon Feb 02, 2009 8:16 pm | |
| JJ ale pre fandov úžasného GTA IV je to proste povinnosť a po čase to bude na PC a myslím že sa to nejak prepašuje aj na PS 3 keď do toho Sony niečo vrazí. Ale je to škoda bolo by to úžasné zpestrenie mesiaca, čisto s láskou by som sa u toho bavil. |
|
| |
Smajdak Godfather
Poèet pøíspìvkù : 1321 Age : 31 Bydliště : Velké Losiny Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: Re: GRAND THEFT AUTO IV LOST AND DAMNED Mon Feb 02, 2009 8:20 pm | |
| já ne | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: GRAND THEFT AUTO IV LOST AND DAMNED Mon Feb 02, 2009 8:35 pm | |
| No čo už s tebu ja by som pekne zbieral achievements a sledoval príbeh Jonnyho, ale raz budem a bude to pekne drsný. Zatiaľ to redaktori chvália a nič iné sa nedalo ani čakať. A nejak vidím že sa Smajdak s Redom proci mne spikly - nehnevajte ma trubky:)))))))) |
|
| |
Red Godfather
Poèet pøíspìvkù : 838 Bydliště : Hněvotín (near Olomouc) Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: Re: GRAND THEFT AUTO IV LOST AND DAMNED Mon Feb 02, 2009 8:40 pm | |
| nebudem...Až přestaneš srát... | |
|
| |
Smajdak Godfather
| Předmět: Re: GRAND THEFT AUTO IV LOST AND DAMNED Mon Feb 02, 2009 8:43 pm | |
| počkat počkat počkat počkat počkat počkat počkat počkat počkat počkat počkat počkat počkat počkat počkat počkat počkat počkat počkat počkat počkat počkat počkat - já se s nikým proti nikomu nespikl, já jenom říkám svůj osobní názor | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: GRAND THEFT AUTO IV LOST AND DAMNED Mon Feb 02, 2009 11:20 pm | |
| No veď ja tiež. Co ja mám proci hrám na PS 3 nic len k nim neco povím a je zle. Ja som na GTA IV tiež čakal 100 rokov a polroka na PC konverziu a tak. Možno si to volakedy s redom povím o tom ked bude nekde volakedy online lebo on nerozumie mne a ja zase jemu, ale ja som dobrý milý anjelik a to všetko:) A né že sem prestanete písať jak v Killzone 2 |
|
| |
Red Godfather
| Předmět: Re: GRAND THEFT AUTO IV LOST AND DAMNED Tue Feb 03, 2009 12:05 am | |
| Těžko se mnou o něčem promluvíš, když si s tebou nemám co říct | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: GRAND THEFT AUTO IV LOST AND DAMNED Mon Feb 09, 2009 6:06 pm | |
| Bude to najlepší stahovatelný obsah na naj hru roku 2008 Gametrailers pekne vyspovedal človeka z R* a všetky súvislosti. Johny sa vlasne stretol s Nickom keď obchodovali s drogami a nakoniec to bolo LCPD a v misí pri muzeu ohľadom diamantov. A aj vieme ako bude pokračovať ďalšia expanzia- opäť udalosť v múzeu - kód:
-
http://www.gametrailers.com/gametrailerstv_player.php?ep=48&ch=1&sd=0 |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: GRAND THEFT AUTO IV LOST AND DAMNED | |
| |
|
| |
| GRAND THEFT AUTO IV LOST AND DAMNED | |
|