| Far Cry 2 | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Far Cry 2 Fri Oct 31, 2008 4:10 pm | |
| Far Cry 2 sklamanie. Prostredie a realistická grafika sú skvelé klady, ale neustály respawn nepriateľov na určitých miestach zráža celú hrateľnoť a questy sú po čase nudné. O príbehu ani nehovorím, ste proste zabiják bez srdca, neviem čo ešte dodať snaď len to že som aj očakával že to bude také aké to je. Hodnotenie 7/10 |
|
| |
Red Godfather
Poèet pøíspìvkù : 838 Bydliště : Hněvotín (near Olomouc) Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: Re: Far Cry 2 Fri Oct 31, 2008 4:12 pm | |
| Já to říkal Hra je to určitě dobrá..Ale časem všechny ty vychytávky jako sekání zbraně, opravování auta, začnou otravovat .. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Far Cry 2 Fri Oct 31, 2008 4:24 pm | |
| Sú to dobré prvy ale hlavne zamrzí ten stereotyp a stealth vôbec nefunguje ako ospevovali. Môžete potichu odstreliť protivníka no je to naprd všetci v tábore hneď vedia kde ste a idú po vás. A opäť sa budem opakovať príbeh nie je dobre reúrezentovaný a konec veľmi tupý ale nebudem spoilerovať. |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Far Cry 2 Sat Nov 01, 2008 5:47 pm | |
| Kto by mal záujem ako začína FC 2 tak je to tu: - kód:
-
http://www.gametv.cz/video-play.php?video=1730&play=1 - kód:
-
http://www.gametv.cz/video-play.php?video=1741&play=1 |
|
| |
ReY Moderátor všech moderatorů
Poèet pøíspìvkù : 378 Age : 33 Registration date : 31. 10. 08
| Předmět: Re: Far Cry 2 Sat Nov 01, 2008 6:52 pm | |
| Já to vím ja to začíná už jsem asi v polovině. | |
|
| |
Horox Spolehlivý uživatel
Poèet pøíspìvkù : 117 Age : 31 Bydliště : Slovakia, Small Big Country Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: Re: Far Cry 2 Sat Nov 01, 2008 7:58 pm | |
| Teraz je aj Far Cry 3, nehral som, ani nebudem, ale je to lepsie ako FC 2? | |
|
| |
| Předmět: Re: Far Cry 2 Sat Nov 01, 2008 8:12 pm | |
| Far cry 3 ? to bude omyl. | |
|
| |
Horox Spolehlivý uživatel
Poèet pøíspìvkù : 117 Age : 31 Bydliště : Slovakia, Small Big Country Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: Re: Far Cry 2 Sat Nov 01, 2008 8:13 pm | |
| Vsak som to uz hral, a aj som si robil v editori srandy | |
|
| |
| Předmět: Re: Far Cry 2 Sat Nov 01, 2008 8:19 pm | |
| Nejnovější díl je Far cry 2 a je to v Africe a má editor Far cry 3 pokud já vím tak nevyšel. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Far Cry 2 Sat Nov 01, 2008 8:42 pm | |
| JJ FC 3 nevyšiel ale opäť bude v Afrike a bude sračka, skôr aj datadisk si myslím, no proste sračka. |
|
| |
BlackDog Contabile
Poèet pøíspìvkù : 444 Age : 35 Bydliště : Slovenskoooooo! Registration date : 01. 11. 08
| Předmět: Re: Far Cry 2 Sat Nov 01, 2008 9:50 pm | |
| Super hra, super prostredie, super grafika, super atmosféra a super možnosti Táto hra ma dostala, pre mňa jednoznačne 10/10. Crysis je oproti tomuto nula. Far Cry 2 je určite na tom lepšie .... niektoré veci som ani nečakal že budú také reálne, ako keď sa vám prevráti auto niekde uprostred púšti, nemusíte íst pešo ako vo vačšine hier, ale jednoducho, pokiaľ to je možné si ho prevrátite ... UI je super, uteká pred ohňom, kryje sa kde to je bezpečné, ak potichu zneškodníte stráž a kolega to uvidí okamžite začne pátrať .... no BEST Alebo keď vás niekto sleduje, vy sa skryjete, tak vás nemusí nájsť, proste toto je hra, nie ako Crysis alebo iné FPS jemu podobné ..... Teším sa na FC3, ktorý určite bude super | |
|
| |
Red Godfather
Poèet pøíspìvkù : 838 Bydliště : Hněvotín (near Olomouc) Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: Re: Far Cry 2 Sat Nov 01, 2008 9:53 pm | |
| Vítej, Api. (z 90% si Apacer ) | |
|
| |
BlackDog Contabile
Poèet pøíspìvkù : 444 Age : 35 Bydliště : Slovenskoooooo! Registration date : 01. 11. 08
| |
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Far Cry 2 Mon Nov 03, 2008 5:47 pm | |
| Prišla mi šiltovka s logom Far Cry 2 |
|
| |
BlackDog Contabile
| Předmět: Re: Far Cry 2 Mon Nov 03, 2008 6:23 pm | |
| pošli mi ju | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Far Cry 2 Mon Nov 03, 2008 8:46 pm | |
| Nedám a Apacer tu je názor Ondra Broukala na FC 2 haha nescem ta srat len vidis no kazdy na FC 2 ini nazor - kód:
-
ok tesim se lebo Far Cry 2 mne osobne sklamal tak si rad kuknem zabery z GOW 2a aj ked som vyhral šiltovku s logom FC 2 tu hru nemusim Semienko (18:39): pre GTV pak udelam nejake ty zebary z GTA 4 jen to odlozili o 2 tydni skoda GameOver (18:39): tak to me tesi, ze nejsem sam, kdo z FC2 neni nadsenej Semienko (18:41): se mi to nelibi uz pribehovo ta prezentace je hruza a ani poradne nevim proc mam tohohle zabit, proste sa v tej hre cítim jak zabijak bez duše, proste hlbší dúvod proc to udelat, ukoly se opakuji no stereotyp, AI zlobi a respawn ma nepotesil tez, je to velka skoda GameOver (18:43): jj, me se libi pouze prostredi (jenom skoda, ze je tak mrtve - zadni vesnicane, skoro zadna zvirata), za respawn bych autory zabil a ukoly, to je porad to same dokola a dokola. Jed pres pul mapy, tam nekoho sejmi, jed pres pul mapy jinam atd. Semienko (18:44): jj takze zrejme pravym pokracovanim FC je skor ten Crysis GameOver (18:44): jako z povinnosti to dohraju, ale ze by me to bavilo, to teda ne zlatej Dead Space
|
|
| |
BlackDog Contabile
| Předmět: Re: Far Cry 2 Mon Nov 03, 2008 8:57 pm | |
| lol, nechcem začať hádku ale ja ťa nechápem, prečo keď si píšeš z čechom, píšeš česky a to ešte k tomu ani poriadne nevieš :lol: z môjho pohľadu to je trápne a je smutné že takto odjeb*vaš svoju rodnú reč. (troška mimo témy ale mal som to na srdci) | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Far Cry 2 Mon Nov 03, 2008 10:01 pm | |
| JJ to preto aby to se mnu nelúščil s Ondrom vždy tak píšem, ale nepíšem pravopisne česky čo ma napadne tak tak to napíšem, hlavne že tomu chápe :lol: |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Far Cry 2 Thu Nov 13, 2008 10:10 am | |
| Ked neveríte mne že FC 2 je sklamaním tak vo videorecenzi to je - kód:
-
http://n-joy.cz/video/far-cry-2-tiscali-video-recenze/1e72x85b5jw3s33h/ |
|
| |
kakashi Známá tvář
Poèet pøíspìvkù : 76 Registration date : 03. 11. 08
| Předmět: Re: Far Cry 2 Thu Nov 13, 2008 3:28 pm | |
| semi ale to neni sklamani pro tebe třeba o ale pro 200 dalšich ne. ty si uplně vedle. | |
|
| |
BlackDog Contabile
| Předmět: Re: Far Cry 2 Thu Nov 13, 2008 3:55 pm | |
| Crysis bol tiež sklamaním pre veľmi veľa ľudí, a ty si stále v tej kotrbe opakuješ že je best .... to máš to isté | |
|
| |
Marek Contabile
Poèet pøíspìvkù : 386 Registration date : 31. 10. 08
| Předmět: Re: Far Cry 2 Thu Nov 13, 2008 4:00 pm | |
| Apacer ma pravdu teraz bolo treba nejakej klasickej FPS kde by sa len strielalo ako v "Morhune nejaku realnejsiu FPS bez "obleku kde by sa dalo oddychnut si strielanim | |
|
| |
| Předmět: Re: Far Cry 2 Sun Nov 16, 2008 1:52 pm | |
| - kód:
-
http://games.tiscali.cz/reviews/farcry2vid/index.asp Naprosto s touhle video-recenzí souhlasím. | |
|
| |
Marek Contabile
Poèet pøíspìvkù : 386 Registration date : 31. 10. 08
| Předmět: Re: Far Cry 2 Sun Nov 16, 2008 2:00 pm | |
| - ReY napsal:
-
- kód:
-
http://games.tiscali.cz/reviews/farcry2vid/index.asp Naprosto s touhle video-recenzí souhlasím. dobry soundtrack Barra barra z Black Hawk down mohli to spravit ako FPS GTA z Afriky s obyvatelmi aj nejakymi vacsimi mestami a so zabavnejsimi misiami a bol by to hit ale takto sa mi to ani mne nepozdava - keby tam bolo uzdravovanie ako v CoD tak to by sa este dalo ale aby som si pichal striekacky alebo ako inde su hladal lekarnicky tak to sa mi nechce | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Far Cry 2 Sun Nov 16, 2008 6:43 pm | |
| JJ to je ta recka kerú som tu linkol s predstihom. Proste všetci boli hype a jasali z tejto hry že Far Cry 2 bude naj naj a púštali sa do Crysis a teraz je to na smiech. Far Cry 2 ukázalo že nesiaha Crysisu ani po päty a samotné Far Cry 1 je zábavnejšie než FC 2. Nechápem tie prvé hodnotenia cez 90% ale už konečne recenzenti otvorili oči. Maximum ktoré by hra mala dostať je aj 6/10 ak nie menej. Proste hrozné veci nedorobené a Broukal ukázal dalšie nedostatky, ktoré som si nevšimol. Prázda Afrika, len samé boje frakcií a nemožnosť si vybrať ani pre ktorú budete bojovať do konca, príbeh nic len úlohy okopírované. Far Cry 2 totálne zničilo výborné meno prvého dielu, ktorý robil Crytek. |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Far Cry 2 | |
| |
|
| |
| Far Cry 2 | |
|