|
| Aliens: Colonial Marines | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Marek Contabile
Poèet pøíspìvkù : 386 Registration date : 31. 10. 08
| Předmět: Aliens: Colonial Marines Thu Jan 08, 2009 2:42 pm | |
| | |
| | | Smajdak Godfather
Poèet pøíspìvkù : 1321 Age : 31 Bydliště : Velké Losiny Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: Re: Aliens: Colonial Marines Thu Jan 08, 2009 3:02 pm | |
| to si děláš kozy z plastelíny ne ????? bože, to bude hrůza | |
| | | Nawaki Contabile
Poèet pøíspìvkù : 413 Age : 36 Bydliště : Děčín / Plzeň Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Aliens: Colonial Marines Thu Jan 08, 2009 4:52 pm | |
| taktika je moje... tak uvidíme, vyšlo to už? Asi ne co | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Aliens: Colonial Marines Thu Jan 08, 2009 4:57 pm | |
| Tá hra bude h*vno na druhú a BIA nič moc tak toto tiež. |
| | | Nawaki Contabile
Poèet pøíspìvkù : 413 Age : 36 Bydliště : Děčín / Plzeň Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Aliens: Colonial Marines Thu Jan 08, 2009 6:15 pm | |
| Nesoudil bych dokud nevyjde | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Aliens: Colonial Marines Thu Jan 08, 2009 6:54 pm | |
| Už grafika je hrozná tak by to už takčitak nemalo čo robiť u mňa. |
| | | Nawaki Contabile
| Předmět: Re: Aliens: Colonial Marines Thu Jan 08, 2009 6:57 pm | |
| nemam rad kdyz nekdo soudi vse podle grafiky... mam notas za 26k a hraju na něm Dunu2 a Dungeon Keeper2 | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Aliens: Colonial Marines Thu Jan 08, 2009 6:59 pm | |
| No čo už ja chcem hrať len ozaj hry pri ktorých zbytočne nepremarním svoj čas a nechcem hrať hru ktorá graficky nie je tzv. nebe a dudy ani z polovice. |
| | | CrocHunter Godfather
Poèet pøíspìvkù : 166 Registration date : 07. 12. 08
| Předmět: Re: Aliens: Colonial Marines Thu Jan 08, 2009 7:12 pm | |
| - Marek napsal:
- ale aby som pouzival taktiku drzat votrelca pod palbou a potom ho obist z boku a dorazit
tejto hre nepomoze ziadna taktika ale prospela by iba CoD rezba...kopec zasobnikov namiesto taktiky ktoru si nevim voci votrelcovi predstavit zdrziavat sa rozkazmi v boji proti votrelcom ...ake vlastne tie rozkazy budu? no haha... - Games.Tiscali.cz napsal:
- "Při zdejším procházení interiérem kosmické lodi může nebezpečí číhat za každým rohem, takže počítejte s již avizovanými častými minihrami. Obnášející správné načasování stisku adekvátní klávesy, podle toho, jak se situace vlastně vyvrbí. Pokud včas zaregistrujete vetřelce ve ventilační šachtě po pravé ruce, stiskem pravého směrového kurzoru na klávesnici tuto promptně uzavřete. Pakliže to ale nestihnete a Alien projeví zájem vás stáhnout kamsi dolů, šipkou nahoru zahájíte včasnou palbu, čímž zaženete svého nepřítele a současně oddálíte setkání s Game Over. Hele, marku, kdyby jsi byl schopnej to trochu pročíst ten článek, než tady křičet své žvásty, dočetl by jsi se i tohe: (zdroj games.tiscali.cz) ...zmiňované vytváření barikády ze stolů a skříní, resp. zatarasení či přímo zavaření dveří před Aliení invazí, ...Ovšem na rozdíl od BIA a zprostředkovaného střílení na vybraný cíl se tady můžete těšit na klasický FPS rámec, kde je k vidění styl zaměřování z Call of Duty. Aspoň v tuto chvíli. Přičemž dokážete-li se včas stáhnout z víru boje, vaše postava se sama uzdraví | |
| | | Peter Známá tvář
Poèet pøíspìvkù : 90 Bydliště : tu nekde :D Registration date : 03. 01. 09
| Předmět: Re: Aliens: Colonial Marines Thu Jan 08, 2009 8:41 pm | |
| ja sa na to tesim celkom : ) | |
| | | Marek Contabile
Poèet pøíspìvkù : 386 Registration date : 31. 10. 08
| Předmět: Re: Aliens: Colonial Marines Fri Jan 09, 2009 1:03 am | |
| - CrocHunter napsal:
- Marek napsal:
- ale aby som pouzival taktiku drzat votrelca pod palbou a potom ho obist z boku a dorazit
tejto hre nepomoze ziadna taktika ale prospela by iba CoD rezba...kopec zasobnikov namiesto taktiky ktoru si nevim voci votrelcovi predstavit zdrziavat sa rozkazmi v boji proti votrelcom ...ake vlastne tie rozkazy budu? no haha...
- Games.Tiscali.cz napsal:
- "Při zdejším procházení interiérem kosmické lodi může nebezpečí číhat za každým rohem, takže počítejte s již avizovanými častými minihrami. Obnášející správné načasování stisku adekvátní klávesy, podle toho, jak se situace vlastně vyvrbí. Pokud včas zaregistrujete vetřelce ve ventilační šachtě po pravé ruce, stiskem pravého směrového kurzoru na klávesnici tuto promptně uzavřete. Pakliže to ale nestihnete a Alien projeví zájem vás stáhnout kamsi dolů, šipkou nahoru zahájíte včasnou palbu, čímž zaženete svého nepřítele a současně oddálíte setkání s Game Over. Hele, marku, kdyby jsi byl schopnej to trochu pročíst ten článek, než tady křičet své žvásty, dočetl by jsi se i tohe: (zdroj games.tiscali.cz)
...zmiňované vytváření barikády ze stolů a skříní, resp. zatarasení či přímo zavaření dveří před Aliení invazí, ...Ovšem na rozdíl od BIA a zprostředkovaného střílení na vybraný cíl se tady můžete těšit na klasický FPS rámec, kde je k vidění styl zaměřování z Call of Duty. Aspoň v tuto chvíli. Přičemž dokážete-li se včas stáhnout z víru boje, vaše postava se sama uzdraví cital som to a stavenie dvier a stolov ci co do barikad je ta taktika? dobree ja hovorim ako Martas ze to bude BLBOST aj BIA bola slaba oproti CoD a toto bude B-L-B-O-S-T...ved uvidime kto ma pravdu ale podla mna tie peniaze mohli dat detom do Afriky na stavbu studni...... | |
| | | CrocHunter Godfather
Poèet pøíspìvkù : 166 Registration date : 07. 12. 08
| Předmět: Re: Aliens: Colonial Marines Fri Jan 09, 2009 1:47 am | |
| Ne, já netvrdím nic o A:CM, já jen napsal to co jsi v tom článku přehlídl, ignoroval, cokoliv... Můj osobní názor jsem ohledně AvP nevyjádřil. Mimoto, CoD a BiA je někde trochu na jiných stranách stejného žánru... Taktika tam bude asi i jiná, třeba budeš někam posílat jednotlivé kolegy. Věř nebo ne, ale i to může být taktika, kdo ví jak to dopadne. Studnu do afriky? To očekáváš moc od kapitalistů, ne?
A můj osobní názor ohledně Aliena? Bavila mě jednička i dvojka. A tohleto? Autohealing, CoD styl hry = pro mě osobně již několik bodů dolů.
BTW: Jestli chceš vědět proč jsem napsal "žvásty", tak to nebylo kvůly tomu, co jsi napsal, ale jak jsi to napsal... | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Aliens: Colonial Marines Fri Jan 09, 2009 4:52 pm | |
| Keď tak by sa hodil gameplay nech vidím či s grafiku pokročili aj ked asi ne. |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Aliens: Colonial Marines | |
| |
| | | | Aliens: Colonial Marines | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |