Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Mirror's Edge

Goto down 
+5
ReY
kakashi
Smajdak
MacaFCB
Red
9 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Red
Godfather
Godfather

Poèet pøíspìvkù : 838
Registration date : 30. 10. 08

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeFri Oct 31, 2008 1:37 am

Po zahrátí dema musím říct jedno....LUXUS!!!! Tuto hru musím mít ve své sbírce.
Návrat nahoru Goto down
https://free-discussion.forumczech.com
MacaFCB
Nováček
Nováček
MacaFCB

Poèet pøíspìvkù : 4
Registration date : 31. 10. 08

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeFri Oct 31, 2008 1:43 am

mi se to něják nelíbí! Smile smajdaku mám v avataru pěkné japonky ne ? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeFri Oct 31, 2008 10:54 am

JJ prvý dojem určite cool, ale začne to upadať. Hra sa stratí v príbehu a neustále behať to je ako neustále vraždy v AC takže tak a hrdinka no humus, ale aj tak je mi jasné že to dostane 10/10 ale koho to zaujíma haha.
Návrat nahoru Goto down
Red
Godfather
Godfather

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeFri Oct 31, 2008 12:52 pm

Jo..Toho se bojím nejvíc..
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeFri Oct 31, 2008 3:59 pm

To bude ako s BC Bad Company je tam potenciál ale nevyužitý.
Návrat nahoru Goto down
Red
Godfather
Godfather

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeFri Oct 31, 2008 4:00 pm

Ale demo mě docela překvapilo.. Bavilo mě to..A dost.. Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeFri Oct 31, 2008 4:02 pm

Nj ja všetky hry serem všetko sú to braky aj COD Godfather, Splinter Cell a mám si to kupovať haha

Naposledy upravil Semienko dne Fri Oct 31, 2008 4:04 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Red
Godfather
Godfather

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeFri Oct 31, 2008 4:04 pm

Každopádně Mirror's Edge bych neodepisoval...Je to skvělá hra, která určitě stojí za vyzkoušení. Smile
Návrat nahoru Goto down
Smajdak
Godfather
Godfather
Smajdak

Poèet pøíspìvkù : 1321

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeFri Oct 31, 2008 6:37 pm

MacaFCB napsal:
mi se to něják nelíbí! Smile smajdaku mám v avataru pěkné japonky ne ? Very Happy

ty dvě černý japonky jsou nádherný a z těch žlutejch je hezká ta vpravo Smile

mě se tato hra líbila už když jsem viděl první video, i kdybych to měl hrát na mobilu, tak si to prostě koupím
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeSat Nov 08, 2008 4:37 pm

GamesReactor ohodnotil ME 6/10 JJ tak tak určite good rečka
Návrat nahoru Goto down
kakashi
Známá tvář
Známá tvář

Poèet pøíspìvkù : 76
Registration date : 03. 11. 08

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeSat Nov 08, 2008 4:45 pm

Co semienko bad company je nahodou skvěly.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeThu Nov 20, 2008 12:43 am

Rozhodne tžto idiotina bude na PC rozhodne zaujímavšia, viac revolúcnejšia

kód:
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=30160&r=top
Návrat nahoru Goto down
Red
Godfather
Godfather

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeThu Nov 20, 2008 1:20 am

Ty vole..Tak to video LUXUSNI...Toto PC závidím..Skvělá hra...Nechápu jak to můžeš nazvat idiotinou..Ale už tě znám, takže to je jedno..Shodneme se málokdy..
Návrat nahoru Goto down
Smajdak
Godfather
Godfather
Smajdak

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeThu Nov 20, 2008 12:25 pm

jak to tak vypadá, asi nebudu čekat na PS3, ale zahraju si to už na noťasu s gamepadem
Návrat nahoru Goto down
ReY
Moderátor všech moderatorů
ReY

Poèet pøíspìvkù : 378

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeThu Nov 20, 2008 5:25 pm

Takový Assassins creed z pohledu vlastních očí Very Happy bude o cool.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeThu Nov 20, 2008 6:00 pm

Ale aj tak kto nemá fyzikálnu kartu od AEGI to bude jak na konzolách, ale dosť ludí už má ie karty. Mne sa nelúbi príbeh a koncept bude stereotypní, tam by sme skôr nemali utekať ale bojovať o život šak ich chceme zastaviť a ne utekať jak keby sme sa ich báli.
Návrat nahoru Goto down
Smajdak
Godfather
Godfather
Smajdak

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeThu Nov 20, 2008 6:10 pm

né každý boj je o zabíjení.....
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeWed Jan 14, 2009 5:54 pm

JJ aj na tom niečo je rozhodne tie úteky a behy po strechách sú cool ale aj Assasins Creed bol prvé dve hodiny cool a potom stereotypná sra*ka a pritom stačilo urobiť rôznorodejšie misie. Ale ako som videl zábery z PC verzie tak je to tam fakt moc pekné. PC verzia ME urobila na mňa dojem narozdiel od konzolovej. Ale ako celok ten príbeh je bohužiaľ nič aspoň čo som čítal a počul.
Návrat nahoru Goto down
Lance
Picciotto
Picciotto
Lance

Poèet pøíspìvkù : 181
Registration date : 27. 12. 08

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeWed Jan 14, 2009 6:01 pm

No tahle hra mě vůbec nevzala.........
Návrat nahoru Goto down
Smajdak
Godfather
Godfather
Smajdak

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeWed Jan 14, 2009 7:29 pm

já hrál u Reda demo a líbilo se mi to
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeWed Jan 14, 2009 7:37 pm

Mna hlavne potešila recenzia PC verzie na TG, že sa to všetko perfektne podarilo a aj s tou lepšou fyzykou že to perfektne behá a je to v niečom lepšie od konzolovej a práve to teraz inštalujem, snáď prvý perfekt PC port v tomto roku. Ide mi hlavne o to sa pozrieť ako sa popasovali s týmy konzolovými vecmi a dali to do PC, aby som sa niečomu priučil a možno ma to aj bude baviť.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeSat Jan 17, 2009 10:32 am

Som to teraz dohral je to neuveriteľné lúbilo sa mi to. Myslím ale že ME mali zakázať hodotiť lebo je to skôr taký experiment a komu nepadne štýl tak tomu dá aj 5/10 ale komu to padne tak sa mu to bude páiť od začiatku do konca. Príbeh je síce túpy ale hratelnosť a tie skoky, úteky sú výborne len bojový štýl by som celý prepracoval. Ale paráda EA to vyšlo a PC port je skvelý žiadna konzolovosť tam nie je a vyzerá to tam ešte lepšie. Pôvodne by som todu dal 8/10 ale za perfektné prepracovanie na PC 9/10.
Návrat nahoru Goto down
Smajdak
Godfather
Godfather
Smajdak

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeSat Jan 17, 2009 12:10 pm

vidíš, já furt říkal že to bude perfektní hra
Návrat nahoru Goto down
ReY
ReY

Poèet pøíspìvkù : 378

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeSat Jan 17, 2009 3:11 pm

Už se těším Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Peter
Známá tvář
Známá tvář
Peter

Poèet pøíspìvkù : 90
Registration date : 03. 01. 09

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitimeSun Jan 18, 2009 12:42 am

toto musim skusit Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Mirror's Edge Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mirror's Edge   Mirror's Edge Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Mirror's Edge
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Hry a Herní zařízení :: Akční-
Přejdi na: