| Call of Duty World at War | |
|
+12Raiden_cz BlackDog kakashi Falcon hunter4 ReY Marek Laci MacaFCB Smajdak BUFU Red 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Thu Dec 11, 2008 7:58 pm | |
| Activision sa spoliehal na silu značky a nie na kvalitu. |
|
| |
Smajdak Godfather
Poèet pøíspìvkù : 1321 Age : 31 Bydliště : Velké Losiny Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Thu Dec 11, 2008 7:58 pm | |
| Treyarch měl zase špatné období jako u CoD3, která taky nebyla nic moc slavého... možná že příště se to klukům povede | |
|
| |
CrocHunter Godfather
Poèet pøíspìvkù : 166 Registration date : 07. 12. 08
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Thu Dec 11, 2008 8:03 pm | |
| Ale chyba se myslím nenalézá u Treyarch. Kluci se snažej, ale nechápu jednu věc. Proč zatracují CoD V a ti samí se rozplívají blahem nad MW2? Co tam bude za inovaci? U treyarch jsem vždy viděl inovace (boje o zbran v CoD III, vozidla v CoD V) a u Infinity jen průstřelnost skrz materiály. To měla i ArmA kdysi, ale kvůly lagům se to odebralo. | |
|
| |
Red Godfather
Poèet pøíspìvkù : 838 Bydliště : Hněvotín (near Olomouc) Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Thu Dec 11, 2008 8:05 pm | |
| Jo..Treyarch má dobrý nápady..Ale se spracováním je to už horší.. | |
|
| |
DAV1D Občasný návštěvník
Poèet pøíspìvkù : 12 Registration date : 11. 12. 08
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Thu Dec 11, 2008 8:06 pm | |
| heh Modern Warfare je jazda od prveho vystrelu po posledny, ma dobry pribeh... World at War naproti tomu je totalna kravina, par zabugovanych misii, pokazeny MP a tak... nech sa snazia, ale nech to nevydavaju pod nazvom COD | |
|
| |
CrocHunter Godfather
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Thu Dec 11, 2008 8:11 pm | |
| Příběh? V MW byl příběh? Že jsem ho nějak přehlédl. No, i když tam nějaký byl, byl předvídatelný, jednoduchý a nereálny. | |
|
| |
Marek Contabile
Poèet pøíspìvkù : 386 Registration date : 31. 10. 08
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Thu Dec 11, 2008 8:20 pm | |
| - CrocHunter napsal:
- Příběh? V MW byl příběh? Že jsem ho nějak přehlédl. No, i když tam nějaký byl, byl předvídatelný, jednoduchý a nereálny.
nerealny?..ja by som povedal ze realny......a ako si povedal strielajuci NFS je best...CoD4 bude moja prva originalka bo je to naj hra aku som kedy hral - hral som len jednu misiu :lol: ale stacilo | |
|
| |
DAV1D Občasný návštěvník
Poèet pøíspìvkù : 12 Registration date : 11. 12. 08
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Thu Dec 11, 2008 9:04 pm | |
| vole nepoznam ta a tak neviem do akej tvojej oblubenej hry pichnut... jedine tvoje stastie | |
|
| |
CrocHunter Godfather
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Thu Dec 11, 2008 10:29 pm | |
| Neni nutné hned šílet. Já neříkám, že je CoD IV špatná hra, je to nereálná arkáda, jejiž příběh neni tolik uvěřitelnej a jež ted vychází nějak moc často, přesto je to zábavná hra na relaxaci. A do čeho píchnout? Zaklínač Operace Flashpoint ArmA Vietcong I Crimson Skies Fallout I a II TES III a IV Celá SW best of PC edice | |
|
| |
BlackDog Contabile
Poèet pøíspìvkù : 444 Age : 35 Bydliště : Slovenskoooooo! Registration date : 01. 11. 08
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Fri Dec 12, 2008 12:02 am | |
| Niežeby som VÁM to hovoril, a VI ste ma odjeb*vali rečičkami .... hlavne Marťas ... ja som to vedel, veď Treyarch je tu pre hambu a pre smiech a nie pre dobrú prácu. Áno, nápady majú super tomu sa prikláňam ale ináč to stojí fakt za hov*o .... Pacifik bol celkom pekne spracovaný (ako myslím okolie) ale ináč všetko ostatné stalo za riť ...... Treyarch je nepoučiteľný a hovoril som to 100-krát a 100-krát to ešte spomeniem, že Activision nemal púšťať a kaziť meno skvelej série FPS akou je CoD .... IW to vždy zvládlo na jednotku, podľa niekoho CoD2 bola slabá, možno hej, no nie tak ako CoD3 a teraz 5. CoD2 má aspoň super multiplayer, dodnes hrávaný stovkami a nehambím sa povedať že tisíckami hráčov po sieti ..... IW by mal zostať jedinou firmou u CoD! | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Fri Dec 12, 2008 1:00 am | |
| Bolo to chybné ale bavil som sa, nevím v COD mi nikdy tie chyby nevadili. |
|
| |
Red Godfather
Poèet pøíspìvkù : 838 Bydliště : Hněvotín (near Olomouc) Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Tue Dec 23, 2008 11:27 pm | |
| Tak jsem se nakonec překonal a hru jsem si na PS3 pořídil ... Musím uznat, že jsem se mýlil.. Jsem asi v půlce a zatím tomu dávám 9/10 | |
|
| |
Marek Contabile
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Tue Dec 23, 2008 11:38 pm | |
| - Red napsal:
- Tak jsem se nakonec překonal a hru jsem si na PS3 pořídil ... Musím uznat, že jsem se mýlil.. Jsem asi v půlce a zatím tomu dávám 9/10
ja so kupim hru z ww2 asi len MoH:A...tuto CoD5 pockam ked zlacnie som rad ze sa ti lubi je to zabavna hra a o to ide....nemusi byt realisticka len nech je zabavna najlepsi multi z ww2 je aj tak CoD:UO a mapa Kharkov...dneska som to drtil pol dna | |
|
| |
Red Godfather
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Wed Dec 24, 2008 12:17 am | |
| Ale CoD5 je náhodou docela reálný....Jako co se týče výdrže nepřátel .. Stačí kůlka a leží..Pak ho jen dorazíš.. | |
|
| |
CrocHunter Godfather
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Wed Dec 24, 2008 1:12 am | |
| Na realičnost je nejlepší ArmA s nějakým z WWI modů, to žádné CoDko nepřekoná | |
|
| |
Marek Contabile
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Wed Dec 24, 2008 1:04 pm | |
| - Red napsal:
- Ale CoD5 je náhodou docela reálný....Jako co se týče výdrže nepřátel .. Stačí kůlka a leží..Pak ho jen dorazíš..
tak nehral som ale ak si das na hard tak to moze byt | |
|
| |
Lance Picciotto
Poèet pøíspìvkù : 181 Age : 30 Registration date : 27. 12. 08
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Fri Jan 02, 2009 2:13 am | |
| | |
|
| |
Red Godfather
| |
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Fri Jan 02, 2009 11:59 am | |
| Je to MP jak L4D no neco podobné ale je to haluz. |
|
| |
Falcon Picciotto
Poèet pøíspìvkù : 166 Age : 32 Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Fri Jan 02, 2009 12:41 pm | |
| vcera sem hral mp u kamosa a nejak me nebavil to bych si zahral raci mp v CoD2 jedine co mna na mp bavi jsou ty zombie | |
|
| |
Lance Picciotto
Poèet pøíspìvkù : 181 Age : 30 Registration date : 27. 12. 08
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Fri Jan 02, 2009 4:07 pm | |
| No Life 4 Dead mě naštvalo proto, že to nevyjde na PLaystation 3, ale spravili to tím že vydají Dead Rising..... | |
|
| |
Smajdak Godfather
Poèet pøíspìvkù : 1321 Age : 31 Bydliště : Velké Losiny Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Fri Jan 02, 2009 5:02 pm | |
| L4D není zase tak skvělý, takže ti to nemusí být líto | |
|
| |
ReY Moderátor všech moderatorů
Poèet pøíspìvkù : 378 Age : 33 Registration date : 31. 10. 08
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Sun Feb 08, 2009 1:17 pm | |
| Tak jsem si s třemi kamarády zahrál po LANu Nazi zombie a musím uznat že je to pecka nejlepší bylo když už jsme byli naprosto zoufalí tak jsme se zakempili do jedné místnosti a když se objevil 1. zombík tak jsme začali pálit z kulometů do dveří | |
|
| |
Nawaki Contabile
Poèet pøíspìvkù : 413 Age : 36 Bydliště : Děčín / Plzeň Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Sun Feb 08, 2009 2:03 pm | |
| Skoro dostavam chut to zkusit... a to CoD nesnasim, protoze urazi historiky | |
|
| |
Smajdak Godfather
| Předmět: Re: Call of Duty World at War Sun Feb 08, 2009 3:16 pm | |
| já bych si to taky někdy rád zahrál ten mód by mohl být dostupný už od začátku, abych nemusel hrát kampaň | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Call of Duty World at War | |
| |
|
| |
| Call of Duty World at War | |
|